Idrætsforeningen Viby Syd IF vil nu ansætte en foreningsmentor, som skal hjælpe med hele fire ting: finde nye børn og unge, fastholde dem, forbedre forældreopbakningen, og endelig at rekruttere nye trænere til især fodboldafdelingen.
Det er et studiejob, som er blevet slået op på idrætsforeningens hjemmeside.
Hvis man har erfaring fra foreninger, gerne idrætsforeninger, tæller dette på plussiden for en ansøger.
Formanden, Rosita Ahmadian, fortæller, at det er en pulje fra det tidligere Integrationsministeriet, der stadig indeholder penge til en foreningsmentor.
"Mentoren skal arbejde med at en bedre opbakning fra forældre, det er lidt af en udfordring at skabe en forståelse for, hvordan en frivillig forening arbejder. På fodboldsiden mangler vi også trænere, og hvis forældreopbakningen her samtidig bliver bedre, kan vi få en mere stabil fodboldafdeling," siger og henviser til, at der har været en del nedgang i fodboldafdelingen og mangel på træner-kapacitet.
Jobopslaget oplyser, at der er ansøgningsfrist 19. maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.