Dagens kæmpe overraskelse. Sådan kalder Khaled Ahmed dagen i går, hvor han troede, at han bare skulle være frivillig til grillfesten i Gellerup, mens han endte med at modtage kvartalets ildsjælepris.

"Jeg blev bedt om at komme og hjælpe til som frivillig til grill-fest i Gellerup, hvor flere hundrede mennesker var mødt op. Jeg blev sat til at dele mad ud til mange af områdets beboere. Efter nogen tid blev mit navn pludselig råbt op. Der var en helt masse mennesker samlet og klappede, da jeg fik overrakt prisen for "Kvartalets ildsjæl".
Sådan skrev Khaled Ahmed på sin Facebook-profil i aftes, kort efter overrækkelsen. Han får den i sin egenskab af formand for foreningen "Be There For Each Other", som er en velgørende organisation, der bruger alle indtjente penge på dem, der har behov. 
Derfor takkede Khaled alle de frivillige i Be There For Each Other for at udføre et unikt frivilligt arbejde, for at skabe en bedre tilværelse for vores medmennesker.
Cool at hjælpe
På det diplom, Khaled fik overrakt, står der blandt andet:
"Khaled modtager prisen som kvartalets ildsjæl for sit ihærdige frivillige arbejde, ikke mindst i regi af foreningen "Be There For Each Other" – en forening med en mission om at samle mennesker på tværs af forskelligheder om et fælles udgangspunkt. Det skal være cool at hjælpe hinanden – her går Khaled foran som et rigtig godt eksempel.
Få har som Khaled altid fokus på at gøre en forskel – særlig for dem, som har det svært. Han kan ikke spise pizza i København uden at tage resterne med og straks give sig til at opsøge værdigt trængende hjemløse. Det er også Khaled, der bygger et telt i skoven til en trængende hjemløs. Og sådan kan man blive ved."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.