Har du et godt projekt, så skal du søge om Gellerup Kulturmidler. Midlerne skal støtte udviklende og igangsættende kunst- og kulturaktiviteter i Gellerup.
Delt i to
Kulturmidlerne er delt i to puljer – en lille og en stor. I den lille pulje, kaldet ”Her og Nu Puljen”, lægges der vægt på, at aktiviteterne spreder glæde, samspil, fælles aktiviteter på tværs af aldre og etniciteter og bliver til i samarbejde med andre. I denne pulje gives der maksimum 10.000 kr. Størrelsen på tilskuddet vurderes ud fra det indsendte budget.
"Den Store Pulje" kræver en præsentation
Hvis man vil søge midler fra ”Den Store Pulje”, skal man præsentere sit projekt på et informationsmøde den 9. oktober fra 17-20 i Gellerup Sekretariatet, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand. Forskellen på de to puljer er, at projektet skal være i samarbejde med en eller flere parter, og størrelsen af tilskuddet vurderes ud fra selve projektet og dets budget.
Både borgere, institutioner, grupper og foreninger kan søge. Der er mere information om puljerne her. Ansøgningsfristen for begge puljer er den 5. november, og ansøgningsskemaet kan findes her, og skal udfyldes digitalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.