Der sker meget i Gellerup i disse tider, og derfor er der også flere muligheder for at ‘brande’ Gellerup – det vil sige at fortælle om områdets og beboernes kvaliteter.
Derfor er der udarbejdet en række forslag, hvor der kan gøres en indsats. Kataloget er blevet lavet af en gruppe, som Samvirket har haft med det formål at pege på forskellige måde at forbedre bydelens image på.

Et forslag er oprettelse af et pressekorps, der består udelukkende af frivillige fra området. Personerne kan være fra de forskellige foreninger, eller der kan være en gruppe, der står for den samlede kommunikation til pressen.
Derudover er der også mulighed for at bruge de sociale medier, såsom Twitter, Facebook og Instagram, der alle er populære medier. Her er det muligt at nå ud til mange aldersgrupper, og på den måde kan man komme i kontakt med beboer i Gellerup men også i Aarhus.
Se alle forslag til branding af Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.