Selvom Eid Al-Adha er ovre for i år, er børn og unge i Gellerup stadig i Eid-stemning. Det er der ikke tvivl om ved den årlige Eid-fest i Nordgårdhallen.

Hvert år, efter Eid Al-Adha, afholdes der en fest for børn og unge i Nordgårdhallen. Festen består af fire timers sjov og leg for børn i alle aldre. Der er til årets fest mulighed for at hoppe i hoppeborg, få maling i ansigtet, få sig en slikpose, møde fritidspatruljen og få sig noget mad.

Festen er arrangeret i et samarbejde mellem foreninger og grupper i Gellerup. Afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken, ACFC, Den Aktive Kvindeforening, Ramallah Spejderne, Cafe Perlen og Fritidspatruljen var alle med til at hjælpe til ved festen.
"Det er rigtig sjovt"
Der var mødt talstærkt op til festen med både forældre, børn og unge. Tre venner, der virkelig nød festen, fortalte os lidt om deres oplevelse.
Riad på 8 år fortæller: ”Jeg synes det er rigtig sjovt, at jeg kan lege med mine venner. Det er også sjovt at hoppe rundt i hoppeborgen. Det bedste er måske at spise slik, men jeg er rigtig glad for festen.”
Riads ven, 7-årige Dawoud, supplerer: ”Vi har også spillet fodbold udenfor, som også er rigtig sjovt. Det er sjovt at holde Eid.”
Den tredje ven, Barkat på 8 år, synes også rigtig godt om festen. Vennerne har det rigtig godt til festen, som de glæder sig til at deltage i næste år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.