Unge blev mødt med klapsalver og en yderst inspirerende tale på Tovshøjskolen, da de i torsdags fik overrakt et OCN-bevis.

Torsdag eftermiddag var unge mennesker samt deres forældre mødt op i enestående humør og iført fint tøj. Disse unge fik netop tildelt et OCN-bevis efter at have fuldført adskillige bedrifter, hvor deres kompetencer blev testet indenfor viden og praktisk kunnen.

Humøret på dagen var yderst smittende, og hver kursist blev mødt med et smil af fritids- og ungdomsskolelederen i Toveshøj og Gellerup området, Anders Glahn.
Han leverede en motiverende tale. En opfordring til de unge om at tage dirigentstokken og vise, at man netop kan nå nye højder og skubbe den mentale blok af vejen, der står i vejen for deres udvikling.
For børn kan Toveshøj og Gellerup sommetider være et barsk miljø at vokse op i, og derfor er det vigtigt at flytte deres fokus over på noget andet. En slags selvafklaring af, hvilken retning de har tænkt sig at begive sig hen imod. Der vil OCN-beviset være praktisk at have på sig, især i forbindelse med søgning af fritidsjobs.

Ahmed fik mange points
Et af de unge mennesker, som fik tildelt et OCN-bevis, var Ahmed Mirza, der ikke var bleg for at dele sin bedrift med os:

”Jeg fik et højt antal point for at møde til tiden,” sagde han smilende. Ahmed var også optimistisk i forhold til, hvad der venter ham i den nære fremtid. ”På et tidspunkt, når jeg vil søge job, vil jeg bruge mit OCN-bevis, som jeg håber kan hjælpe mig godt på vej.”

Resten af dagen bød på en hyggelig snak blandt de voksne, samt kage og kaffe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.