Der er blevet investeret i videoovervågning i Toveshøj, og det kan på få år have betalt sig hjem på sparede udgifter, som der ellers har været mange af. Derfor kan beboerne muligvis også slippe billigere i husleje.

Indtil videre er der sat kameraer op ved alle indgange og stier samt ved en containergård og Beboerhuset Tousgårdsladen. Dette har været en stor succes, og der skal derfor snart stemmes, om der skal sættes kameraer op ved de hærværksplagede parkeringspladser.

”Det er stort set alle parkeringspladser, der er hærværksplagede, men det går meget på skift,” siger afdelingsformand Anett Sällsäter Christiansen, der nævner, at målet er at få sænket huslejen, da den allerede er meget høj.

Afstemningen finder sted den 21. oktober i Tousgårdsladen klokken 19, og det eneste på dagsordenen er de hærværksplagede parkeringspladser.

De samme få unge
Politikommissær Jens Espensen siger til Lokalavisen Aarhus Vest, at en stor del af problemet skyldes et lille antal unge, der kører to på en knallert og udser sig en bil, der kan stjæles fra. En sten knuser ruden, og de unge er hurtigt væk igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.