Bunker af jord, nedfældede træer og tomme blokke. Det er synet, der møder en, når man kigger på en af blokkene på Bentesvej. Her bliver blokkene tømt for indmad dag for dag. Flere af lejlighederne står ribbede for al indmad, og der er heller ikke nogen vinduer – alt er klart til at blive smidt ud.
Nogle steder er der stadig vinduer, men det er kun et spørgsmål om tid, før de og resten af lejligheden er væk.
Lys på den anden side
I takt med at nedrivningen skrider frem, nærmer helhedsplanens realisering sig også, dog med små skridt. Dette er bedst symboliseret ved de oplyste træer, som man kan se gennem de tomme lejligheder – der er lys for enden af tunnelen. Snart vil dette blive et hverdagssyn, men på et tidspunkt bliver det ydre også revet ned, og så er der kun en bunke jord tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.