Uddrag af døgnrapporten hos Lokalpolitiet i Aarhus Vest:

Kl. 16.34 fredag blev der anmeldt uro og uorden ved Autobazaren, hvor der angiveligt var en del råben og skrigen. Patruljen observerede ikke noget unormalt på stedet. Der var blot tale om den ”sædvanlige” form for høj diskussion.

Kl.  18.05 blev et par nummerplader inddraget grundet manglende forsikring og manglende syn.

Lørdag: svane i bazaren
Kl. 1407 blev der anmeldt at en svane havde forvildet sig ind i Bazaren, hvor nogle drenge morede sig med at kaste sten efter den. Der blev sendt en patrulje til stedet for at redde en af vores nationalfugle. Nogle hjælpsomme mennesker havde ved ankomsten reddet svanen ved at kaste den ind til firmaet Dupont, hvor en dyreambulance hentede den.

Kl. 16.32 blev et indbrud – begået den 17. oktober kl. 15.00 til kl. 16.00,  anmeldt. Hoveddøren i en lejlighed på Gudrunsvej var opbrudt, og to playstations + spil og en x-box blev stjålet.

Kl. 18.10 blev en brugsstjålet motorcykel fundet på Grimhøjvej. Blev beslaglagt med henblik på udlevering til rette ejer.

Søndag: Pegede med pistol
Kl. 13.38 fik politiet en anmeldelse om, at en passager i en varebil pegede med en pistol ud gennem det åbenstående vindue. Bilen blev fundet og standset af en patrulje. Det viste sig at en 18-årig og en 27-årig mand var i besiddelse af en hardball legetøjspistol. De erkendte de faktiske forhold og havde tilsyneladende ikke tænkt over, at det kunne skabe en del utryghed blandt de borgere, som havde set pistolen.

Derfor var der enighed om, at det var en god ide, at politiet destruerede legetøjspistolen.

Kl. 15.30 overtrådte en  20-årig mand sit forbud mod at komme i Bazar Vest. Denne overtrædelse blev han sigtet for, og han kan inden for kort tid påregne at blive straffet for overtrædelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.