På lørdag den 25. oktober afholdes Foreningernes Dag i Globus1. Det Boligsociale Sekretariat og Sport & Fritid står for arrangementet, der starter klokken 15 og slutter klokken 20.

Netværk og samarbejde
Der deltager i alt 16 foreninger – nogle med flere personer end andre. Motivationen for arrangementet er det at danne netværk og samarbejde på tværs af foreninger, og det at give foreningerne hjælp til det praktiske. Programmet for dagen er i bund og grund formet efter foreningernes behov og ønsker, og derfor er der lavet tre temaer: foreningens ABC, bestyrelsesarbejde, formandens rolle og fordeling af opgaver og sidste tema er samarbejde på tværs af foreninger.

Læs mere om Foreningernes Dag her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.