Infocentret Bentesvej 1 er åbent i dag tirsdag kl. 12-15, hvor beboerne i ”de blå blokke” (Bentesvej 1-11 og Lottesvej 10-16) kan komme forbi, hvis I har spørgsmål til tryghedsgarantien forud for beboermødet den 20. november.
Det oplyser Brabrand Boligforening, der står bag infocenteret.
Man er også velkommen til at komme forbi Udlejningen på Rymarken 2 i den almindelige åbningstid eller ringe til helhedskonsulent Hanne Thun på telefon 2347 5155 mellem 9 og 11 og bestille en tid til et møde eller en snak.
Afdelingsmødet 20. november handler om, hvorvidt de blå blokke skal sælges til nedrivning, eller renoveres og fortsat være en del af Gellerupparken. Uanset hvilken beslutning, flertallet tager, skal der være ungdomsboliger på arealet sammen med Hejredalskollegiets areal, så der vil opstå en ungdomsby på stedet.
Det betyder, at de nuværende beboere under alle omstændigheder skal flytte, og de mange spørgsmål, der kan opstå om dette, kan besvares i infocenteret.
Møde om ejerlejligheder
Det sidste informationsmøde forud for beboermødet den 20. november holdes i øvrigt torsdag den 13. november kl. 16.30-18.30 med emnet salg af lejligheder. Det henvender sig primært til beboerne i B4, men også A13, som i den oprindelige plan stod til salg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.