Med charme og et klart sangtalent gik 15-årige Baraa Qadoura fra Gellerup videre i X-Factor fredag aften.
Baraa, som bor på Gudrunsvej, deltog i juli i den første audition, som foregik på Godsbanen. Det har indtil fredag aften været hemmeligt, hvordan det gik ham, og ingen i hans store bekendtskabskreds har røbet noget.
Familie og venner var med backstage, da han optrådte for de tre dommere. Se i dette klip, hvor cool han optrådtge og hvordan han kom med et lettere indigneret "Jaaaa!", da han af Remee blev spurgt, om han kan synge. 
Baraa sang Impossible med en selvsikkerhed og en kontrolleret, lettere hæs stemme, som han fik ros for af dommer Lina Rafn. De tre dommere var ved at tabe underkæben, da de hørte Baraa synge Shontelles ikke helt lette sang Impossible.
Baraa var klart videre til camp-en. Så let gik det desværre ikke for hans 18-årige kusine, der trods en god sangstemme blev vurderet til ikke at kunne gå videre.
Se Baraa optræde til audition
Se Baraa’s sangblog på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.