Frozen Yoghurt er nu i City Vest, og det har bragt en god stemning med sig. Den sunde yoghurt med en fedtprocent på ca. 0,6 hitter blandt kunder i alle aldre. Frozen Yoghurt er et gammelt fænomen fra før 1900-tallet, men er nu bragt til live i Aarhus og ikke mindst i City Vest.

"Rundt omkring i Aarhus er der efterhånden en del butikker, der sælger Frozen Yoghurt, men det er også vigtig med én her i City Vest, så beboerne i nærområdet, og ikke mindst de unge, kan bruge et sted hvor man kunne komme og hænge ud. City Vest er et godt center at placere sådan en butik i, da der i centret findes mange forskellige butikker, og vi passer dermed ind som et brik i et puslespil,” fortæller butiksleder Sara Putzke på 28 år.

Is hos naboen
My Fro’yo Cup er navnet på kæden, som nu også har fået sig en butik i City Vest. Udover den nye butik ligger der også en anden is-butik, Frellsen Chokolade.

"Jeg mener, at hverken vi eller Frellsen Chokolade befinder os i nogen form for konkurrence, da vi har hver sin slags is. Børnene og unge kan selv brygge deres is sammen i Mr Fro’yo Cup, mens far eller mor smutter hen efter en softice ved Frellsen," fortæller Sara Putzke.

På kort tid har den nye butik formået at skaffe sig nogle faste kunder. ”Vi ser meget de samme ansigter her i butikken, og med et eller to nye ansigter imellem dem. Det er med til at skabe en god stemning. Vi har også lagt mærke til, at de unge kommer og hygger sig med vennerne,” fortæller Sara Putzke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.