Gellerupparkens beboere bliver indkaldt til ekstraordinært beboermøde torsdag den 26. februar kl. 19 i Foreningernes Hus. Anledningen er, at kommunen ønsker, at der kan sættes videokameraer op over p-pladsen ved Gellerupbadet.
Det er indbrud i biler og hurtig kørsel omkring svømmehallen, som har været med til at gøre flere af badets og klatrecentrets brugere utrygge ved at komme der. Og et biluheld fik i november svømmeklubben AGF til at indstille svømmetræningen i badet, indtil det bliver mere trygt for klubbens instruktører at færdes der.
Umiddelbart efter nytår blev der holdt møde i Gellerupbadet mellem afdelingsbestyrelsen, ledelsen i svømmehallen, AGF og med deltagelse af kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad. Her blev diskuteret mulighed for at opsætte overvågningskameraer og andre initiativer, som kan være med til at sikre, at badets brugere er trygge.
Da p-pladsen ligger på Gellerupparkens jord, kræver loven, at det er beboerne i afdelingen, som skal give lov til, at kameraerne bliver sat op. Derfor indkalder afdelingsbestyrelsen til mødet. Udgifterne til anlægget og driften af videoovervågningen bliver betalt af Aarhus Kommune.
Sidste nyt om IT
Afdelingsbestyrelsens IT-udvalg har hen over efteråret gennemført en beboerundersøgelse om TV-kabler, internet og telefoni. Og lige nu arbejder udvalget på højtryk for at skaffe beboerne den bedste it-løsning, som både sikrer billig og hurtig internet og fleste mulige frit-valgs tv-kanaler. Den skal også byde på etniske kanaler, som beboerne kan vælge imellem.
IT-udvalget håber at kunne nå at komme med en indstilling til februars ekstraordinære beboermøde om fremtidens it-løsning for afdelingen.
Hold øje med indkaldelsen til beboermødet, som sendes rundt i uge 7.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.