Jalal Abdul-Rahman er en helt normal gut fra Gellerup, men han har alligevel et lidt anderledes job.
Jalal arbejder nemlig for Fritidspatruljen, som er en organisation stiftet af Brabrand Boligforening, der har til formål at beskæftige børn i lokalområdet.
”Mit fritidsjob handler om, at vi skal lege med børnene i Gellerup. Det er meget interessant, eftersom vi får nogle børn til at blive glade.” Jalal mener, at hans arbejde har et andet formål end bare skæg og ballade: ”Vi lærer også børnene, hvordan de skal opføre sig og håndtere den virkelige verden”.
En bro til uddannelse
Men grunden til at Jalal har valgt netop dette job, er ikke tilfældig, for det fungerer nemlig som en bro mellem hans arbejde og hans ønske om at blive pædagog: ”Fritidsjobbet minder meget om det, jeg gerne vil blive, og det er pædagog. Jeg vil gerne have et arbejde, hvor man hele tiden kan have det sjovt og hyggeligt”.
Jalal er ikke i tvivl om sin fremtid i jobbet og råder andre til at se fremad: ”Jeg råder alle 15-17 årige i Gellerup, som har et ønske om at blive pædagog eller som måske bare står og mangler et fritidsjob lidt udover det sædvanlige, at rette blikket mod Fritidspatruljen, da dette er det rette sted at søge job.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.