Farah Omari er 15 år gammel og går på Tovshøjskolen. Her har hun et arbejde, sammen med nogle andre fra skolen, som mange unge ikke kender til. Dette arbejde foregår i frikvartererne på skolen, hvor de skal lege med de yngre børn og løse deres problemer, hvis der opstår nogle.

Farah er ansat af Tovshøjskolen. Hun og andre kammerater, der er ansat i Fritidspatruljen, har fået et tilbud, som er et kursus med to forløb, som er mobning og konflikter, og den startede den 24. februar.

I forløbet mobning har de snakket om adfærd, forskellige slags mobning, forskellige roller og mobnings resultater.

I forløbet konflikter har de snakket om adfærd, tænkning, hjernen, alarmhjernen og om, hvordan man håndtere forskellige konflikter.

Indtil videre har de haft kursuset tre gange à to timer.

Hun tænker, før hun handler
Igennem forløbet har hun fået mange erfaringer. Nu tænker hun, før hun handler, og hun har lært, hvordan hun skal tænke. Hun har også fået erfaringer med, at i stedet for at blive hurtigt irriteret eller sur og så ende med at råbe af børnene, har hun lært at have tålmodighed med dem.

Det vil sige, at kurset har været en succes, og hun synes kursuset har været en stor hjælp for hende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.