Det er forventningen, at flere tusinde aarhusianere deltager i The Color Run Aarhus søndag den 31. maj. Det bliver festligt og farverigt, men kommer selvfølgelig også til at kunne ses og høres i og omkring Gellerup/Toveshøj, hvor løbet foregår.

Color Run er en rigtig god anledning til at vise, at vi selvfølgelig kan lægge bydel til nogle af Aarhus’ store events. Som en deltager har skrevet på Color Runs Facebook-side: ”Jeg synes, det er fedt, at det ikke altid er midtbyen, der bliver brugt, den er overfyldt i forvejen. Brabrand er jo lige så meget Aarhus som centrum…”

Foreninger og klubber er med
Color Run samarbejder med en række af de lokale sportsklubber og foreninger om løbet. Klubberne leverer frivillige til en række praktiske opgaver, hvilket Color Run betaler klubben et beløb for.

Det er også aftalt med Bazar Vest og City Vest, at de stiller boder med salg af mad m.m. op på festpladsen, der bliver placeret på græsarealet på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og Aaby Ringvej. Her bliver der også lokal optræden på scenen før og efter løbet.

Børnezone og borgmesterløb
På festpladsen bliver der en børnezone, som Helhedsplanen og afdeling 4 og 5 er ansvarlige for. Her vil der være forskellige aktiviteter for de børn, der kommer og ser på løbet. Festpladsen er åben fra kl. 11.00, mens selve løbet starter kl.
13.00. Det bliver borgmester Jakob Bundsgaard, der sætter løbet i gang, og han løber også selv med på ruten.

Det er desuden planen at have en cykelkaravane med løbere, der cykler til Brabrand fra midtbyen i samlet flok – anført af rådmand for Teknik og Miljø, Kristian Würtz, der cykler sammen med sin søn.

Vis hensyn og nyd synet
Løbet vil bl.a. gå ad Gudrunsvej og Edwin Rahrs Vej, hvor trafikken vil blive påvirket, mens løbet foregår. Trafik og løbere vil  blive dirigeret forbi hinanden, men der kan forekomme perioder, hvor man skal vente, før man kan køre til og fra ens normale parkeringsplads foran blokkene.

Så nyd synet af de glade og farverige løbere. Farvepulveret, der bliver brugt, er i øvrigt helt uskadeligt og nemt at vaske af.

Billetter til løbet
Brabrand Boligforening og Gellerup-sekretariatet i Aarhus Kommune bakker sammen med afdelingsbestyrelserne i afd. 4 og 5 op om The Color Run, bl.a. ved at udlodde gratis billetter til løbet i en konkurrence.

Se på side 23 i Skræppebladet hvordan du kan vinde billetter til løbet!
Bor du i afdeling 4 (Gellerup) eller 5 (Toveshøj) kan du købe billetter til nedsat pris. Der er 100 billetter til nedsat pris på 200 kr. (normalt 315 kr.), og du kan købe dem ved at møde op på Helhedsplanens kontor, Gudrunsvej 78 st. – lige overfor Gellerup Bibliotek. Skynd dig – og husk at medbringe sygesikringsbesvis!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.