De unge skal være med til at gøre Helhedsplanen til virkelighed. Nu kan de komme på virksomhedsskolen og snuse til byggefag i området.
Helhedsplanen er nu for alvor sat i værk.Anlægsarbejdet med den nye ”Børneby” er i gang, og i de næste par år vil hele det centrale Gellerup for alvor ændres, i takt med at nye bygninger skyder op, gamle rives ned og en ny, bred vej vil skære sig tværs gennem området.

Virksomhedsskolen Gellerup
Ghassan Hassoun er UU-vejleder og projektleder på Virksomhedsskolen Gellerup. Og hvis det står til ham, kommer Gellerups egne unge snart til at deltage i det vældige arbejde. Målet er at opkvalificere og afklare unge til en uddannelse inden for byggefagene hos de firmaer, der har til opgave at grave, asfaltere, lægge rør og ledninger og bygge sig vej gennem Gellerup.

”Vi skal have de unge inddraget i Helhedsplanen og give dem ejerskab til projektet. Vi søger unge, som vil og kan klare at blive udfordret, og som ikke er bange for at møde klokken 7 om morgenen,” forklarer Ghassan om indsatsen, som bliver organiseret i virksomhedsskolen i et samarbejde mellem Brabrand Boligforening, UU-Aarhus, Aarhus Produktionsskolen og de enkelte virksomheder.

Hold dig orienteret på Facebook ved at søge efter ”Virksomhedsskolen i Gellerup” eller kontakt Ghassan Hassoun på mail ghha@bbbo.dk eller telefon: 2336 1007.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.