Gelleraps foregår i år på Godsbanen, men bag den populære street-festival står fortsat Ung i Aarhus og en masse energiske unge, der deler scene med hovednavnene Marwan og Ukendt Kunstner.

Der øves og trænes intenst i disse uger på Ung i Aarhus’ rapskoler og Rap Akademiet, samt Gøglerskolens Street Art Academy. Alle steder er unge og store børn i fuldt sving med forberedelserne til årets Gelleraps lørdag den 30. maj.

Den store scene bliver velbesøgt af både talentfulde rappere, sangere og dansere, som selv har skrevet tekster og været med til at koreografere trin og lave beats til en del af underholdningen fra klokken 13 til 20, hvor Gelleraps foregår.

Ud over ungdomstalenterne får Gelleraps også besøg af to professionelle hovednavne, nemlig rapperen Marwan og Ukendt Kunstner, hvis sange er en blanding af r’n’b og urban music.

For hele Aarhus’ børn og unge
Gelleraps er tidligere blevet holdt i Globus1 ved Gellerupparken, men i år er Godsbanen i det centrale Aarhus blevet destination for dagens underholdning og aktiviteter. Arrangørerne af Gelleraps 2015 er dog som altid Ung i Aarhus, samt gode kræfter i Gellerup-Toveshøj. Og atter i år loves der stribevis af positive oplevelser for både deltagere og gæster.

”Gelleraps er et sammensurium af samarbejde på kryds og tværs – mellem børn, unge og voksne. Alle bidrager med det, de kan, og alle har et ønske om at lave et fedt show, som Aarhus’ børn og unge kan mødes omkring,” siger Ung i Aarhus’ Gelleraps-koordinator, Hanne Staahlnacke.

Masser af street-aktiviteter
Foruden kræs for ørerne kan Aarhus’ børn og unge også kaste sig over fysiske aktiviteter som parkour, slackline, street soccer, street basket, street håndbold, pigeaktiviteter, beach volley og cykeldoktor. De kan også se på, mens dansere, graffitimalere og skatere battler mod hinanden.

Få mere at vide på Gelleraps’ Facebook-side og på hjemmesiden www.gelleraps.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.