På trods af særlig bevågenhed fra lokalpolitiets side og et samarbejde med færdselspolitiet var der ingen ulovlige knallerter, da politiet i går havde kontrol i området. Det glæder politikommisær Jens Espensen:
”Vi skrev ingen knallertsager, fordi vi simpelt hen ikke kunne opdrive ulovligheder i forhold til knallerter og scootere. Efter vores opfattelse er det en rigtig god udvikling, som vi dog til stadighed skal have fokus på.”
I øvrigt blev det noteret, at der generelt  er langt færre knallerter og scootere i området end tidligere år.
Mobilsnak
Der blev dog skrevet 21 sager for andre overtrædelser af færdselsloven, herunder otte sigtelser for ulovlig anvendelse af mobiltelefon under kørsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.