Torsdag 4. juni går det løs i Virksomhedsskolen Gellerup! Da slår UU-vejleder Ghassan Hassoun dørene op til et netværksmøde i Beboerhuset Yggdrasil, hvor Gellerups unge og virksomhederne bag områdets store byggeprojekter kan se hinanden an.
Formålet er at knytte kontakter, så de unge kan komme og ud deltage i byggeriet af den fysiske del af helhedsplanen. Ghassan Hassoun forklarer det på følgende måde:

”Formålet med dagen er at sparke Virksomhedsskolen i gang for alvor. Og at give de unge et større indblik i helhedsplanen og et medejerskab i projektet. Det afgørende er at få skabt et netværk mellem virksomhederne, de unge og deres forældre, som kan være med til at støtte op.”

Håber på mange firmaer
Målet er at få mindst 10 firmaer til at møde op på dagen. Og selvfølgelig en masse unge, der drømmer om en læreplads og en uddannelse inden for byggefagene.
Ghassan bruger Facebook aktivt til at kalde de unge til. Derudover tager han personlig kontakt til de unge, han kender gennem sit job som UU-vejleder og deres forældre for at fortælle dem om de muligheder, der ligger i det nye samarbejde.
Netværksmødet er også møntet på de unges forældre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.