På en blæsende og regnfuld mandag aften var politiet to gange i aktion i Gellerup-området.
Ved 18-tiden faldt en patrulje over en ulåst personbil, der stod på en p-plads på Edwin Rahrs Vej. Bilen rummede ”en del” hash ifølge lokalpolitiet. Tre personer, der befandt sig i nærheden, blev adspurgt, men kendte tilsyneladende ikke noget til det ulovlige stof.
Omkring kl. 19.40 var den gal igen ved gangbroen over Edwin Rahrs Vej. Her blev der meldt om, at valgplakater blev revet ned og kastet ned på vejbanen til fare for trafikken.

Det viste sig, at det var konservative Naser Khader, hvis billeder havde fået sig en ufrivillig flyvetur. Gerningsmænd fandt politiet ingen af. Måske var det i virkeligheden de heftige byger og stærke kastevinde, der havde revet valgplakaterne ned?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.