I april vandt Chadi Abdul-Karims kortfilm Exit Neverland en pris ved European Independent Film Festival i Paris, i kategorien Best Student Film. Exit Neverland, der blev optaget i Toveshøj og Gellerup forrige sommer, blev herhjemme sidste år nomineret til Robert-prisen for årets bedste kortfilm.

”Jeg er både glad og stolt, og jeg er i fuld gang med planer om at lave en spillefilm, hvor temaet fra Exit Neverland skal flettes ind i historien,” fortæller Chadi Abdul-Karim, der selv er vokset op i Gellerup, og som har brugt oplevelser fra sin egen ungdom som inspiration til den prisvindende kortfilm.

Uddannet instruktør
Chadi, der blandt andet er autodidakt skuespiller og musiker, har også taget en uddannelse som filminstruktør hos Super8, der er Vestdanmarks filmskole med base i Filmby Aarhus. Exit Neverland var hans afgangsfilm på skolens talenthold i 2013.

Filmen blev indspillet for et meget lille budget med flere lokale amatørskuespillere og hjælp fra gode venner. Scenen var mellem blokkene i Gellerup og Toveshøj, og selv om filmens historie ikke præcis foregår i Gellerup, så er boligområdet en god kulisse.

Lokale talenter søges
Til den nye spillefilm søger Chadi Abdul-Karim igen efter lokale skuespilspirer, som har lyst til at prøve kræfter med filmverdenen. Han inviterer til åben casting i morgen lørdag og overmorgen søndag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.