Midt i juni var Gellerupparkens afdelingsbestyrelse på tur til Berlin for at blive inspireret til de kommende Instant City-aktiviteter, der de næste to-tre år vil skyde op på arealet foran Gellerup Badet.
Inspireret af besøget i Berlin arbejder afdelingsbestyrelsen med allerede i løbet af sommeren at åbne en café på det grønne græsareal mellem Yggdrasil og svømmehallen. ”Gellerup-Berlin Summer ´15” er arbejdstitlen for cafeen, som fysisk bliver etableret i den helhedsplan-trailer, som blev købt for et par år siden. Traileren bliver den centrale brik i det nye område, hvor der også vil blive opsat telte og borde og bænkesæt, hvor beboerne blandt andet kan snakke om helhedsplanen og de mange forandringer, der sker i området.

Cafeen forventes at åbne med udgangen af juli måned – og det er tanken, at der foreløbig skal være åbent dagligt et godt stykke tid ind i august. Hvad der derefter kommer til at ske, er endnu ikke aftalt.

Det hyggelige mødested
Afdelingsbestyrelse håber, at mange beboere har lyst til at være med til at udvikle cafeen og gøre området til et hyggeligt mødested, måske ved at bygge blomsterkummer af gamle paller eller måske lave nogle sjove møbler, man kan sidde på. Måske kommer der også nogle madsælgere forbi, som har lyst til at slå sig ned.

Initiativet hænger sammen med det kommende Instant City Info-center, som i løbet af det tidlige efterår bliver bygget op på pladsen ved svømmehallen. Og
hvis nogle af de spontane aktiviteter, der opstår i løbet af sommeren, er gode
nok, så kan de muligvis rykke med over i den nye bygning, når sommervarmen
forsvinder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.