Beboerhuset Tousgaardsladens filmklub for børn og unge, ”Med unge øjne” har i denne uge rykket deres aktiviteter ud på det grønne område bag Laden. Her udgør en gammel campingvogn både klubhus, friluftsbiograf og kreativt værksted for børn og voksne.

Hele ugen har klubben filmet både til fods og fra deres ”filmvogn”, en gammel sæbekassebil. Nu er resultatet ved at være klar, og onsdag blev der arbejdet på højtryk for at gøre klar til den store premiere. Selvfølgelig skal der laves billetter til forestillingerne. ”Vi har lavet over 40 billetter som vi selv har klippet og skrevet nummer på,” fortæller Dima, der tager sig af billetsalget.

Flyvende reklameskilt
I den mere kreative reklameafdeling er der nu blevet lavet et stort, flyvende reklameskilt, der viser vej til campingvognen. Der er også lavet en stor filmrulle-lignende frisbee, som både kan bruges til at lege med og til at kaste ud til tilfældige forbipasserende, som projektleder Lars forklarer det:

”Hvis man nu kaster den ud til folk, der går forbi, kan det være, at de har lyst til at kaste den tilbage – og måske endda komme hen og se film sammen med os.”

I morgen, torsdag 6. august mellem kl. 12 og kl. 15 kan du også komme forbi og være med til at hygge, drikke saftevand og se film, hvis du har lyst. Det foregår på det grønne område bag Laden – bare gå efter de flyvende skilte og campingvognen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.