Desværre var der et pænt udbytte af en målrettet færdselsindsats, som lokalpolitiet torsdag gennemførte sammen med færdselspolitiafdelingen i Gellerup. Fem får således et klip i kørekortet oven i bøden, og der var andre farlige forseelser i trafikken.
Politiet opremser statistikken:

  • To sager om kørsel uden førerret
  • Fem sager, hvor føreren benytter håndholdt mobiltelefon
  • En manglende sele
  • Tre sager om kørsel frem mod gult/rødt lys
  • Fem sager om hastighed/ej efterkomme færdselstavle – de gav alle klip i kørekortet foruden bøder
  • To sager om manglende styrthjelm knallert/mc
  • En sag vedr. manglende forsikring – knallert
  • En sag vedr. kørsel på fortov – knallert

Fra lokalpolitiets døgnrapport nævnes også:
Endvidere standsede vi kort efter kl. 18 på Edwin Rahrsvej en ‘god gammel kending’, der blev sigtet for i narkotikapåvirket tilstand at have ført en personbil. Endvidere blev han sigtet for kørsel uden førerret samt diverse øvrige færdselsforseelser.
Kort efter kl. 23 modtog vi en anmeldelse fra en kvinde, der oplyste, at hun var blevet forulempet på gaden af tre arabisk udseende unge mænd. Episoden fandt sted på Dortesvej ud for nr. 33. Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger til sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.