På fredag 2. oktober kl. 16 – 18 danner Cirkus Tværs’ nyrenoverede lokaler rammen om et helt særligt arrangement. På samme tid vil der blive holdt fest med opvisning, tale og kage og mindestund til ære for afdøde cirkusleder Trille Lucassen, der omkom ved en trafikulykke denne sommer.

” Som bekendt har Cirkus Tværs i sommer været igennem en meget svær periode, efter cirkusdirektør Trille Lucassens pludselige og tragiske død. Derfor vil arrangementet til dels have karakter af et minde om Trille og hendes store engagement og indsats i Cirkus Tværs for børn og unge i Gellerup.

Men der bliver også masser af fest og glæde, artisteri og cirkusforestilling til markering af, at Cirkus Tværs fortsat er et vigtigt, populært og meget benyttet tilbud for børn og unge i Gellerup. Der bliver optræden af Cirkus Tværs og andre, endvidere vil der være taler, af bl.a. kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad. Og så vil der være kage til alle.”

Det fortæller Ole Jessen, der er næstformand for bestyrelsen i Cirkus Tværs. Ole Jessen pointerer også, at den nye cirkusdirektør, Søren Stockmar, naturligvis vil være til stede, og at dette vil være en god lejlighed til at hilse på ham og høre om hans planer om Cirkus Tværs’ fremtid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.