Hejredalskollegiet i udkanten af Gellerupparken synger på sidste vers. Det står klart efter at byrådet i Aarhus har førstebehandlet et forslag til en ny lokalplan, som omfatter både kollegiet og to nærliggende boligblokke, i alt 364 lejemål. Det skriver Jyllands-Posten.

Planen er nu, at de to blokke samt kollegiet skal rives ned med start i 2016, og hele området derefter skal omdannes til en helt ny ungdomsbydel med 390 ungdomsboliger samt erhvervslokaler. Beboerne i blokkene er alle opsagt og i gang med at flytte, mens Hejredalskollegiets unge beboere endnu ikke er blevet bedt om at pakke deres flyttekasser.

Det nye område med ungdomsby og erhvervslokaler bliver på i alt 12.500 kvadratmeter og skal efter planen stå klar til indflytning i løbet af 2018.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.