Nu er efterårsferien snart overstået, men det betyder ikke, at tingene har stået stille i Gellerup. Tvært imod har der været vildt gang i den alle steder:

To hold Ramallah-spejdere med piber og trommer har spillet musik alle vegne. Gellerup C har holdt aktiviteter med bygning af pizza-ovn, græskarlygter, konkurrence og meget mere. De slutter i øvrigt af med en kæmpe fest i dag på Verdenspladsen i Gellerups midte og DU er inviteret

Fritidspatruljen har været ude. Gellerup Cup er blevet afholdt inden døre. Og Globus1 har været et sandt fyrværkeri af sjove og skøre aktiviteter mellem hinanden. Både de seriøse (som den 10-års fødselsdagfest, som du kan se billeder fra her) og alle de mange tilbud, som har været samlet i Fed Ferie: legeland for de mindste, boldspil, parkour, ansigtsmaling, dans og meget, meget mere.

Her på siden kan du se billeder af nogle af alle de ting der er sket i Fed Ferie.

Næste uge vender hverdagen tilbage til det mere normale – og så sker der også en hel masse, det er bare ikke ferie længere i denne omgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.