Piaalycia Fischlein er en 54-årig kvinde. Hun bor i Holmstrup, men håber snart på at få en lejlighed i Gellerup igen. Igen, fordi hun tidligere har boet i Gellerup, men på et tidspunkt flyttede til Holmstrup.

Piaalycia interesser sig meget for alle de aktiviteter, der sker i området. Hun vil gerne flytte til Gellerup igen, fordi hun bruger rigtig meget tid i Gellerup Kirke, og der har hun været med til mange arrangementer.
Interesserer sig for at skrive
Hun er aktiv rundt omkring i Gellerup, selvom hun bor i Holmstrup.  Piaalycia har lige taget et kursus som bydelsreporter på gellerup.nu, fordi hun for tiden er arbejdsløs, men også fordi hun godt kan lide journalistikken og interesser sig meget for det med at skrive.

Hun vil også gerne fordi hun savner ildsjæle arbejde og frivilligt arbejde. Hun vil også rigtig gerne være det da hun savner at bruge sit hoved og at holde sig i gang.

’’Jeg har det som om det åbner en ny verden at være borger journalist,” siger Piaalycia.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.