Sawa Yunan, 20 år, studerer på Aarhus Gymnasium
Hvad bruger du din ferie på?
Jeg skal jo selvfølgelig fejre julen med familien og de nærmeste. Jeg vil slappe af, så jeg er klar til det sidste halve år af 3.g. Selvfølgelig skal vi også hygge os og byde det nye år velkommen på nytårsaften.
Skal du bruge nogle af tilbuddene om aktiviteter i Gellerup?
Jeg spiller normalt Gellerup Cup, men har valgt at springe over i år, da jeg hellere vil bruge tid på noget andet. Dog har jeg valgt at tage min lillesøster med til nogle andre aktiviteter i Globus. Det skal nok blive hyggeligt med noget kvalitetstid med hende.
Walid Nadir, 17 år, studerer på Langkær Gymnasium
Hvad bruger du din ferie på?
Primært på at arbejde og tjene penge ind, så jeg kan starte med at tage kørekort. Ellers har jeg bare slappet af og nydt ferien med familien og vennerne.
Skal du bruge nogle af tilbuddene om aktiviteter i Gellerup?
Nej, det skal jeg ikke, da jeg skal arbejde en del.
Samatar Mohammed, 18 år, studerer på Aarhus Gymnasium
Hvad bruger du din ferie på?
Ferien er altid et godt tidsrum til at slappe af i. Man kan tage sig tid til at komme op på hesten igen, og det har jeg især brug for, da jeg skal i gang med anden halvleg af 2.g. Vennerne og familien fylder en essentiel del af ferien, og det er behageligt.
Skal du bruge nogle af tilbuddene om aktiviteter i Gellerup?
Nu er det vel tradition at deltage i Gellerup Cup, som fra min synsvinkel er verdens bedste turnering. Gutterne er samlet, bolden triller, og humøret er højt. Det udligner i hvert fald det kolde vintervejr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.