Fra politiets døgnrapport:

Fredag den 22. februar havde vi en færdselsindsats i området sammen med færdselsafdelingen.  Der blev i alt skrevet 20 sager, herunder 5 hastighedsoverskridelser der var af en sådan karakter at det medførte betinget frakendelse af kørekortet.  Den højeste hastighed var 155 km/t hvor man må køre 70 km/t. Pågældende som kørte med denne hastighed havde netop fået kørekortet igen efter at have haft kørselsforbud.  Men det havde han tilsyneladende ikke lært noget af.

Ud af de 20 sager var der 10 sager hvor det medførte klip i kørekortet. Set ud fra vores synspunkt var denne aften præget af grove færdselsforseelser, hvilket kan virke bekymrende. Men samtidig en indikation om at disse færdselsaktioner stadig er højaktuelle i vores område.
 
Farligt laser-lys
Fredag den 22. februar kl. 22.34 fik vi en anmeldelse om en chauffør fra Midttrafik var blevet blændet af en laserpen på Edwin Rahrs Vej ud for Hejredalsvej.

Dette kan være meget farligt idet chaufføren kortvarigt under kørslen mistede evnen til at se.  Vi fandt ikke gerningsmændene. Men vil hermed på det kraftigste advare om det farlige og uforsvarlige i at berøve chaufførernes evne til at se.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.