Fra politiets døgnrapport:

Mandag aften kl. 23.55 blev politiets hundepatrulje opmærksom på en personbil på Edwin Rahrs Vej ud for nr. 20. Inden politiet fik stoppet køretøjet, stoppede bilen og føreren sprang ud og løb fra stedet. Hunden blev hurtigt sat til sporsøg og fik hurtigt fært af føreren.
Sporet gik ind mellem blokkene og over et hegn. Hunden kom hurtigt over hegnet og kort tid efter blev føreren fundet. Han gemte sig tæt ved hegnet. Det viste sig, at han ikke havde erhvervet kørekort. Det blev han sigtet for og nu venter der en tur i retten.
 
I nat kl. 00.53 blev en anden politipatrulje opmærksom på en rød Peugeot 206, der kørte på Edwin Rahrs Vej. Patruljen stoppede køretøjet rutinemæssigt og føreren blev testet. Det viste sig, at han var påvirket af hash. Føreren blev sigtet for at have ført bilen i påvirket tilstand og nu venter der et retsligt efterspil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.