Er du mellem 15 og 30 år? Har du en god idé eller en drøm om at skabe dit eget firma? Så er der hjælp at hente i hele Gellerups nye kraftcenter for iværksættere, Instant One. 6. og 7. februar inviterer Get2Job, Fritidspatruljen og Virksomhedsskolen alle unge med en iværksætter i maven til gratis workshop.

Ghassan Hassoun fra Virksomhedsskolen præsenterer det nye initiativ:

”Formålet er, at man kan komme og lære, hvordan man står frem og præsenterer sig selv og sælger sin idé. Hvordan man får selvtillid til at fortælle andre: Se her, jeg har verdens bedste idé. Men man lærer også at sætte realistiske mål og om de juridiske regler for at starte sit eget firma,” forklarer UU-vejlederen.

Fra tanke til handling
Selve workshoppen strækker sig over begge dage, og deltagerne deles op i to hold efter alder: Fra 15-17 år og 18-30 år. Der vil være gratis frokost begge dage, og undervisningen er lagt i hænderne på Jens Friis, der har mange års erfaring i netop at hjælpe unge iværksættere i gang fra idé til handling.

Det er dog ikke nødvendigt at have en fiks og færdig idé til sin egen virksomhed for at være med til workshoppen, forsikrer Ghassan:

”Det handler om at udvikle idéer, men også om at blive inspireret til at sætte nogle tanker i gang om, hvad der kan lade sig gøre og hvad man selv kan finde ud af. Vi vil gerne lave flere workshops fremover, for eksempel med Kaospiloterne fra Aarhus (som er en 3-årig uddannelse for projektledere, der bor og arbejder over hele verden, red.) hvis det første arrangement bliver en succes. Vi har plads til 10 unge på hver af de to hold” lyder det fra Ghassan Hassoun fra Virksomhedsskolen.

En ung iværksætter der allerede har fået succes med sin egen virksomhed er 17-årige Ali Kais, som vi tidligere har skrevet om her.

FAKTA:

  • Iværksætter-workshop for 15-30-årige i Instant One
  • Lørdag 6. februar og søndag 7. februar kl. 11-16
  • Det er gratis at deltage. Tilmelding nødvendig.
  • Tilmelding til Ghassan (ghha@bbbo.dk) eller Senay fra Get2Job (sear@bbbo.dk)
  • OBS: Tidspunktet og aldersgrænsen er ændret i forhold til den annonce, der står på side 10 i Gellerup.nu nr. 1, februar 2016.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.