Beboere i alle regnbuens farver mødte torsdag middag op med deres helt egen velkomst-komité, da folketingets udvalg for udlændinge, integration og bolig kom på besøg i det nye informationscenter Instant One i Gellerup.

Formand for Gellerupparken Helle Hansen, som stod bag initiativet ville gerne markere, at alle er velkomne i området og at beboerne altid er klar til at gå i dialog med politikerne, også selvom torsdagens program desværre ikke gav tid til et egentligt møde mellem de to parter.

Derfor forblev det som en høflig velkomst og et håndtryk fra de fremmødte beboere til de mange politikere med Dansk Folkepartis markante udlændingeordfører, Martin Henriksen, i spidsen, inden politikerne forsvandt ind i Instant One.

”Vi er altid klar til at byde nye og gamle ansigter velkommen herude. Desværre havde de ikke meget tid til at snakke med os i dag, men jeg er glad for at så mange beboere kunne møde op, og at politikerne tog sig tid til at hilse på os,” forklarer formanden, der som de øvrige i modtagelsen bar en farvestrålende t-shirt med ordene ”Velkommen til vores Danmark” .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.