”Det er dem, der møder op, der ER stormødet!”
Sådan siger boligsocial leder Henning Winther forud for det næste og afgørende stormøde 27. februar om den boligsociale helhedsplan, der skal træde i kraft i 2018.

Stormødet 28. november 2015 affødte en lang række forslag til indsatser, og frem til næste stormøde skal disse forslag ind i de temaer, som Landsbyggefonden har udstukket for den næste helhedsplan. Forslagsstillerne på det første stormøde – tovholderne – arbejder netop nu sammen med Det boligsociale Sekretariat på at kvalificere deres forslag, så de kan fremlægge dem som temaer på det næste stormøde.

Hvad får beboerne, ansatte og samarbejdspartnere så ud af at møde op?

”Det er det sidste offentlige møde, før prækvalifikationen til næste stormøde skal skrives. Alle kan deltage i samtalerne på stormødet, og senere tager vi temperaturen på forslagene, hvor man kan tilkendegive, hvilke forslag man synes godt om.”

Derefter går temaer og forslag ind i en godkendelsesfase, som skal ende med en godkendelse fra Landsbyggefonden.

”Det er derfor nu, at alle kan få indflydelse på, hvad der skal stå i den boligsociale helhedsplan. Hvis de vil påvirke det, som tovholderne har foreslået, så skal de være der,” siger Henning Winther og supplerer:
”Jo flere, der deltager, jo bedre kan vi sige til Landsbyggefonden og Aarhus Kommune: Dette er, hvad Gellerup ønsker!”

Sådan går dagen:

  • Frokost kl. 12
  • Præsentation af forslag
  • Gruppesamtaler
  • Temperaturmåling (hvilke forslag kan du bedst lide?)
  • Afslutning kl. 17

Debattér på Facebook:
Det boligsociale arbejde i Gellerup har åbnet en Facebookside, som her i februar kommer til at handle rigtig meget om stormødet 27. februar, og om arbejdet med at få skabt den bedste ansøgning til en ny boligsocial helhedsplan til perioden 2018-2021.

Find Facebooksiden med disse ord: Det Boligsociale Sekretariat i Gellerup og Toveshøj
Eller scan QR-koden som du kan finde på denne side

Her kan du også melde dig som deltager på stormødet i Globus1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.