Det nye informations- og aktivitetscenter for Helhedsplan Gellerup og Toveshøj har nu fået en områdemodel, faste åbningstider og inviterer til fest.

Helhedsplan Gellerup og Toveshøjs nye informations- og aktivitetscenter slog uformelt dørene op tilbage i december med ferniseringen på den flotte fotoudstilling ”Hej eller Farvel?”. Siden da er en fysisk model i skala 1:500 af hele Gellerup og Toveshøj blevet færdig og står nu på sin plads i Instant One – den røde containerbygning ved siden af Gellerupbadet.
Hvis du har lyst til at se modellen eller har spørgsmål til Helhedsplanen, er der altid medarbejdere til stede i Instant One på følgende åbningstider: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl. 10.00-15.00.

Gang i gaden
Sæt også kryds i kalenderen fredag den 18. marts kl. 15.00-20.00. Her bliver der vejfest på den kommende bygade, som samtidig er den officielle åbning af Instant One, bl.a. med et spektakulært lysshow på bygningen. Under overskriften Instant City skal en lang række midlertidige bylivsaktiviteter udfolde sig i området langs bygaden i de kommende år.
Instant Citys igangsættere inviterer i forbindelse med vejfesten til ”Open Office”, hvor de første initiativer bliver præsenteret. Der bliver gang i gaden og et brag af en fest. Hold øje med helhedsplanens facebookside, gellerup.nu , opslag mv. for nærmere info i den kommende tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.