Søndag eftermiddag var der traditionen tro gjort klar til tøndeslagning og fastelavnsfest med kakao og boller i både Gellerupparken og Toveshøj. Begge steder mødte udklædte børn op og trodsede det råkolde februarvejr for at slå de mange fastelavnstønder sønder og sammen.
I Toveshøj var tønderne malet i forvejen af de fremmødte børn. Og i Gellerup, ved beboerhuset Yggdrasil, var der koncert med Ramallahspejdernes tromme-orkester inden det gik løs med tønde-tæskene. Her hjalp en stor gruppe unge fra ”Ghetto Fever Gellerup”, som selv var udklædte, med til at holde orden og sørge for at alle fik en god dag.

I Toveshøj:
Det begyndte med at Bestyrelsen forberedte det hele. Der blev bagt fastelavsboller, der blev sat tønder op, og alt blev gjort klart. Der en rigtig glad stemning, alle børn hyggede sig. Der mødte mange ninjaer op, både piger og drenge.

Der var i alt fire tønder, en for børn i alderen 0-3, 4-6, 7-9 og 10-12. Den første tønde som blev slået ned var den som var til børnene i alderen 4-6 år. I tønden lå der mange mandariner, og børnene kastede sig efter dem, da de røg på gulvet. Og alle klappede af den unge mand som slog tønden i gulvet, og drengen stod med oprejst pande.

Godter
I løbet af dagen blev der solgt kaffe, saftevand og fastelavnsboller. Saftevandet var gratis Alle dem som havde billetter fik gratis fastelavnsboller, men ellers skulle man betale. Til slut kunne alle som havde billetter få slikposer samt juice.
Shamso Jama Mire var en af dem, der havde en rigtig god dag:

”Dagen gik rigtig godt, alle børnene var glade, og nu hvor jeg er ny i Gellerup er det dejligt at se, at nogle tager sig tid til at lave sådan et arrangement, så ja, dagen gik meget godt”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.