Torsdag var der valg til bestyrelsen i afd. 4 – Gellerup. 7 pladser var på valg og der var kø ved tilmeldingen. Mange ønskede indflydelse.
Efter en kort beretning fra formand, Helle Hansen med en opsumering af byggerod og renoveringsplaner, samt en velkomst til den nye naboafdeling 32 – det er den nye Ungdomsby, steg spændingen blandt de fremmødte.
Men først skulle budgettet vedtages og det blev det. Men overskuddet var kun på 214.000 kroner. Der blev ellers sparet 2,7 millioner kroner på hærværkskontoen sidste år. Men der har været en negativ renteindtægt som har ædt det hele og afkastet fra de penge, der var sat til at yngle kom aldrig. Heldigvis var der overskud og budgettet blev vedtaget med 62 stemmer for og 14 imod.
Fire medlemmer blev genvalgt og det gav plads til tre nye ansigter i bestyrelsen, blandt andre kun 19-årige Shaio Husen Mohamed. Også Mohammed Edwan og Mustafa Omar Botan fik nok stemmer og kan nu kalde sig bestyrelsesmedlemmer i Afd. 4, Gellerupparken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.