Maryan Hayir, nyvalgt medlem af Toveshøjs afdelingsbestyrelse, skriver i et læserbrev:
Det var en fornøjelse og en god fornemmelse for mig at blive stemt ind i afdelingsbestyrelsen for Toveshøj. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke beboerne i Toveshøj, der stemte på mig og støttede mig,

Som afdelingsbestyrelsesmedlem vil jeg arbejde på jeres vegne og er indstillet på at gøre en forskel og hjælpe til udvikling af vores område og specielt vores beboere og deres børn.

For mig betyder det at være bestyrelsesmedlem at være brobygger mellem beboere og boligforeningen, at være i beboernes sko og viderebringe beboeres stemme, og tage ekstra briller på for at skabe gode resultater for fremtiden.

Jeg har erfaring med lave aktiviteter og kender meget til det, der sker rundt omkring i Toveshøj og boligforeningen. Der er behov for, at vi som beboere kan føle os vigtige og en del af området. Det kan ikke passe, at vores børn ikke har flere aktiviteter og job. Vores børn kan f.eks. dele post ud og føle, at vi voksne gør noget for dem.
Vi voksne kan få arbejde, når mulighederne åbner sig i området.
Alle beboere er velkomne til beboermøder og i afdelingsbestyrelsen. Ikke bare for at stemme, men I kan også selv stille op.
Nogle beboere har sagt, at det kun er få nationaliteter, der er med, men det er ikke korrekt. Jeg mener, at alle kan være med, uanset hvilket land de kommer fra. Alle er lige og en vigtig del af området!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.