Unge i Gellerup får nu bedre muligheder for at få fri tidsjob i Bilka. Det skyldes en ny og uforpligtende aftale, som Get2Job har indgået med Bilka.
Sammen med leder i Bilkas Customer & People-afdeling, Sarminy Manokaran, har
projektleder for Get2Job, Senay Arikan, aftalt, at unge interesserede skal kontakte Senay Arikan for at komme i betragtning til et fritidsjob i Bilka.

At være ansat som fritidsjobber i Bilka handler først og fremmest om den gode relation mellem arbejdsgiver og medarbejder. Hvis du gerne vil arbejde i Bilka, skal du i første omgang sende ansøgningen til Senay Arikan, som derefter kan indkalde dig til en screeningssamtale. Hvis der er potentiale for et match med Bilka, sendes  du videre til en samtale hos Sarminy Manokaran.
 
Du skal være mindst 16 år
Dansk Supermarked – og dermed Bilka – har skåret servicemedarbejderniveauet under 16 år væk. Man skal nu have afsluttet 9. klasse og være fyldt 16 år og nogle måneder for at komme i betragtning til et fritidsjob.
Arbejdet i Bilka involverer meget kundekontakt, for eksempel som kassemedarbejder eller butiksmedhjælper mellem hylderne i afdelingerne. Som ansøger er det derfor vigtigt at tage stilling til, hvilken type afdeling du kunne tænke dig at arbejde i.  

Aftalen giver områdets unge flere muligheder for at blive aktive på arbejdsmarkedet. Get2Job arbejder på en lignende aftale med Føtex.
Kontakt Senay Arikan på mobil 2366 6973 eller mail sear@bbbo.dk for detaljer og yderligere information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.