Store ændringer i Afd. 4. Den nyvalgte bestyrelse i Afd. 4 konstituerede sig i aftes. Og det betyder store forandringer. Formand gennem mange år, Helle Hansen fik kun tre af de 12 stemmer og måtte derfor træde tilbage som formand.
"Jeg ville egentlig gerne trække mig som formand. Men helst vente til efter sommerferien på grund af den mediestorm der kører efter TV2s dokumentarudsendelser," udtaler Helle Hansen til Gellerup.nu.
Helle Hansen forudser problemer uanset hvem af de andre medlemmer, der overtager som formand, fordi mediernes interesse er enorm i øjeblikket. Men den nyvalgte bestyrelse havde en timelang diskussion og valgte altså en ny formand i aftes.
Youssef Abdul Kader er ny formand i Afd. 4.

Abdinasir Jama Mohamed er nyvalgt næstformand i Afd. 4, Gellerupparken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.