Lørdag d. 4 juni var der linet op med projekter, snack og dygtig foredragsholder, da Get2Job havde oprettet et iværksætterkursus for interesserede unge i området. Ved mødetid 11.00 stod der kursets dirigent Lasse Chor, to af kursets arrangører og tre kursister.
Det lave antal kursister resulterede i, at kurset blev fem timer kortere, og at de fleste stole var tomme i Instant One, hvor kurset blev holdt.
Kursets dirigent, Lasse Chor, var med mange års erfaring klar til at lære fra sig. Lasse startede som iværksætter med sin første virksomhed, da han var 13 år. Her solgte han vinylplader på nettet.
Det bedste ud af en dårlig situation
De tre fremmødte havde allerede startet egen virksomhed (Culmic), men der var alligevel meget at hente hos den dygtige Lasse Chor. Drenge fik sparret med Lasse om deres ide, og de fik vejledning fra punkt-til-prikke i forhold til deres virksomhedsplan.
”Vi er supertaknemmelige for Lasses indsats, og vi har lært rigtig meget,” fortæller Khizer Khan, medejer hos Culmic. ”Det er en skam, at der mødte så få op, men det er deres fejl, for der var meget at hente her i dag”.
Læs mere om Culmic her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.