Gellerup.nu har besøgt Punjabi restaurant i Bazar Vest for at få en bid til ganen og anmelde måltidet.  

Den ligger i den gamle afdeling, ved siden af café Roma. Man misser den næsten, da den ikke så stor, og de gør ikke meget reklame for stedet.
Restauranten er hyggelig med røde vægge og et loft, som skal forestille klipper. Der hænger nogle lamper i loftet, som desværre ikke var tændt, da vi var der. Det kunne ellers gøre stedet hyggeligere. Siddebåsene er behagelige sofaer. Der er rent og fyldt op med siddepladser, som gør det lidt svært at komme rundt om buffeten. Men vi fik at vide, at der er travlt omkring frokost og aftensmad. Man kan også købe buffetmenuen som take away.  

God pris for buffet

Buffeten koster 65 kroner og hvis man vil have te, brød og samosa ved siden af koster det ekstra.
Men det er alligevel en god pris og der er nok at vælge imellem. Der er et godt udvalg af både vegetariske og almindelige retter og der er salat med rød salsa, koriandersalsa og yoghurtdip og mange andre spændende, men også stærke ting.  
Til dessert fik vi en god chai-te, som var dejlig sød og krydret og dermed en god afslutning på et godt måltid.  
Det er selvfølgelig ikke gourmetmad, men til prisen og den hyggelige stemning og den gode betjening taget i betragtning, er det et godt måltid.
 
Med og uden kød
Restauranten er så ung, at der endnu ikke findes er menukort, men der hænger en plakat på væggen, hvor retterne og priserne står beskrevet.
Piialycia prøvede retterne med kød, og Elsebeth holdt sig til det vegetariske. Der var butterchicken kylling i sød sovs med ris, chicken tikka masala, chicken palao, mens der for vegetaren var en spinatret med hjemmelavet ost, en kikærteret, som sved godt i halsen samt ris og de forskellige salater. Det var en smule stærkt, men her kunne yoghurtdressingen hjælpe på det.

Indehaverne er fra Afghanistan
Indehaverne af restauranten stammer oprindeligt fra Afghanistan og er flyttet til Århus fra Aalborg-egnen. Faderen har mange års erfaring i restaurationsbranchen gennem sit arbejde i Jensens Bøfhus. Det oplyser sønnen Wainsh Mihra, som også er den synlige i restauranten. Han byder velkommen, tager mod betaling og fortæller gerne om retterne. ”Selv om vi er afghanere, er det det samme mad vi spiser, og derfor kalder vi det en indisk restaurant,” forklarer Wainsh.  
Vi gik fra restauranten med et godt indtryk. Vi havde fulde maver og kommer helt klart igen. Måske en anden dag til morgenmad eller frokost.  
Indian Punjabi Restaurant har åbent dagligt fra kl. 10-19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.