Næste år vil beboerne på Toveshøj få en ny busforbindelse ned til City Vest. Det er en kommende lokalrute 24, der er på vej.
Men det er slet ikke tilstrækkeligt, mener Gellerup Fællesråd, der har bedt om foretræde for Teknisk udvalg for at få bedre kollektiv trafikbetjening af Skovgårdsparken, Toveshøj og Gellerupparken.
"Ikke tilfredsstillende"
I brevet, som er sendt til teknisk udvalgs formand Camilla Fabricius (S), handler det som tidligere beskrevet om at få ændret ruterne 4A og 15. En ny linje 24 skal køre ind ad Lenesvej/Janesvej og videre forbi bazaren, ud på Edwin Rahrs vej og ned ad Sigridsvej til City Vest.
Det har fællesrådet også noteret med glæde, men skriver:

"Men den linje har kun timedrift i dagtiden, og det er slet ikke tilfredsstillende."
Den nye  vej mellem Janesvej og Bazarens vej – som nok døbes Tovesvej – bliver ikke færdig, til linje 24 skal starte. Derfor kører 24-eren midlertidigt  op ad Lenesvej og Janesvej til den gammelkendte vendeplads lige efter skolen – og retur. Når vejstykket er lavet, kører bussen hele vejen rundt om Toveshøj.
Gellerup Fællesråd vil blive indkaldt til møde med politikerne i teknisk udvalg – formentlig på mandag 12. september. Derefter indstiller udvalget trafikplanen til endelig vedtagelse på et kommende byrådsmøde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.