City Vest får nu en ny restaurant, når Café Cyprus åbner d. 15. september. Restauranten er en tilføjelse til de nuværende få restauranter i City Vest, hvor restauranten vil byde på buffet med middelhavsmad i græske og tyrkiske retter. Restauranten åbnes af folkene bag Dalle Valle-restauranterne i København, som nu kommer til Gellerup.
Restauranten får plads til 230 gæster, og derudover vil restauranten gøre brug af udearealet til at huse yderligere 60 gæster. En tilføjelse i forhold til hovedstads restauranten vil være servering af burgere.
På rette kurs
Mange vil nok mene, at Bazar Vest er Gellerups gastronomiske hjørne, men City Vest er på rette kurs med den nye restaurant. City Vest har manglet madsteder, siden China Cafe & Restaurant lukkede, og indtil nu har madglade beboere og kunder ikke haft meget at vælge i mellem.
Gellerup har været et incitament for valg af placering, da bydelen har tiltrukket ejerne til at åbne op blandt den rette målgruppe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.