Gellerup Kirke holder igen Gellerup Kirkedage i weekenden 17. og 18. september 2016. Denne gang under temaet ”At høre til”.
Lørdagen byder på mange gratis aktiviteter. Du kan hente hele programmet i kirken. Alle aktiviteter kræver tilmelding senest  11. september 2016. 
For børnene starter dagen med sjov og leg foran kirken. Johanne Lindegaard, som er aktiv FDF’er, står for løjerne.
De voksne kan høre om personlige erfaringer med kulturskift. Olubunmi Robbin-Coker fra Sierra Leone fortæller om at komme til vores vestlige kultur. Eva og Jonas Diemer fortæller om at være udsendt til DR Congo og Tanzania, hvor de arbejdede som missionærer og udviklingsfaglige rådgivere i et sundheds-projekt i Kipili ved Tanganyika‐søen.
Som tidligere er der efter frokost ti aktiviteter.
Højskolen som mødested
For voksne er der bl.a. en workshop, som hedder: ’Højskoletime – om at høre til i højskolen og i verden’. Lise Hedevang, som bor i Gellerupparken,  er lærer på højskolen på Kalø. Hun fortæller om højskolen, der er et mødested for mennesker fra hele verden og dens ønske om skabe et tilhørsforhold til Danmark. Isac Zeray Haile og Medhanie Okubay Teklemichael er fra Eritrea og er elever på højskolen. De fortæller om at finde fodfæste i Danmark og om at høre til i en ortodoks kirke.
Besøg i moske og Instant City
Også tyrkisk kulturforenings nye moské på Sintrupvej indgår i en workshop: Moskébesøg v. Karen Huus. Deltagerne overværer bønnen kl. 13.15 og får en rundvisning for bl.a. at se den flotte udsmykning. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til rundviseren.
I år går kirkens udflugt i nærområdet til Instant City. Denne workshop står arkitekt Rasmus Nørfeldt for. Han fortæller om Gellerupparkens historie, udvikling og de store ombygningsplaner. Rasmus Nørfeldt vil præsentere den store arkitektmodel af Gellerupparken og forklare og illustrere, hvad der sker netop nu.
Bibelmusical med børn
Kl. 17.30 er der aftensmad for de tilmeldte. Og kl. 19.00 opfører nogle børn ”Tre utrolige fortællinger”, som er en bibelmusical af Sigurd Barrett.
Efter musicalen er der caféhygge med kaffe, snak og musik. Kl. 21.30 slutter aftenen med Taizé-andagt.
Om søndagen er der brunch fra kl. 9.30. Og kl. 10.30 er der International skabelsesgudstjeneste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.