Forlaget 365tekster fortsætter sammem med litteraturprojektet ’ATLAS over Aarhus’ med en ny omgang åbne skriveværksteder i hele 2016. På skriveværkstedet kan du skrive tekster om Gellerup, Brabrand og resten af Aarhus.
På Gellerup Bibliotek er følgende lørdage foreløbigt fastlagt: 10. sept, 24. sept, 15. okt., 5. nov., 26, 17. dec. Alle dage fra kl. 10.30 – 12.30
Blandt flere andre vil forfatter Louise Juhl Dalsgaard hjælpe deltagerne på skriveværkstedet til at skrive deres helt egne historier om Gellerup eller andre dele af Aarhus.
Alle over 15 år kan deltage, og det kræver ikke tilmelding.
Har du lyst, kan din historie eventuelt blive udstillet på Gellerup Bibliotek. 365tekster har som mål, at nogle af teksterne med tiden kan blive udgivet som en del af de 365 historier, som ATLAS OVER AARHUS kortlægger byen med.
Skriveværkstederne i 2016 er støttet af Aarhus 2017, Gellerup Kulturmidler samt Autorkontoen ved Dansk forfatterforening.
Om gadehjørner og mennesker
ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning af Aarhus, hvor 40 danske og internationale forfattere inviteres til at skrive 365 historier om Aarhus. Fra efteråret 2015 vil en række forfattere skrive om konkrete steder og lokaliteter i Brabrand og Gellerup – om gadehjørner, huse og ikke mindst de mennesker, der bor i området. Teksterne bliver herefter udgivet de steder, de handler om – bl.a. på byens husgavle, fortove og som ordbænke rundt om Brabrand Sø.
Se også 365 Tekster på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.