Ønsker du/I at præge gadebilledet ved Bygaden i Gellerup? Måske komme med nye ideer til aktiviteter? Eller er du blot medlem i en forening, som har interesse i at få en finger med i planlægning af det kommende byliv?
Så kan du/I nu stikke hovedet indenfor ved Gellerup C, hvor lokale folk og ildsjæle er samlet for i forsøget for at forny byen.
Se en kort videopræsentation, lavet af Filmprojekt Gellerup.
Nogle af de første, der har sat hjul under nye projekter i området, er Sigrids Stue, Cirkus Tværs og fodboldklubben ACFC.     
Er du interesseret i at høre mere om Gellerup C, eller måske være med til at udvikle ideer, skal du kontakte konsulent Nadia Helmy Ahmed på ahna@aarhus.dk
Fra midlertidig til varig
Nadia Ahmed forklarer:
Ideen var at lade de lokale aktører sætte dagsordenen og føre den ud i livet. Det er med andre ord de lokale teams, der er de centrale i dette projekt, og det er de, som skulle generere byliv og understøtte den fysiske områdefornyelse af Gellerup. Dermed også startskuddet på skabelse af varigt byliv. Hvert lokalt team fik tilført ressourcer med henblik på, at de herefter kunne udføre en fysisk realisering af den idé, de havde for skabelse af byliv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.