I år fejrer Hasle Bakkerløb 5-års jubilæum, og arrangørerne har gjort klar til en festlig aften, hvor både eliteløbere og nybegyndere kan udfordre sig selv og hinanden på en spændende tur rundt i bakkelandet.
Torsdag d. 15. september kl. 17.00 lyder startskuddet til byens højeste løb. Ruterne runder toppen af de tre højeste punkter i Hasle Bakker, Bakkekammen, Spiralen og Grimhøj. Med disse tre punkter vil der med garanti både være flotte udsigter ud over byen og udfordrende motion til alle deltagerne.
Start og mållinjen finder man på Lenesvej i Brabrand ved foden af Bakkekammen, der med sine 105 m er områdets højeste og længste. Deltagerne får mulighed for at afslutte løbet med en hurtig spurt i et 200 m langt og spektakulært nedløb der ender ved målstregen.
Der er ruter på 2, 5 og 10 km, så der er distancer for både børn, nybegyndere, walk’ere og veltrænede motionister. 2 km ruten starter kl 17.00, og kl 18.00 går startskuddet til 5 og 10 km ruterne.
Hasle Bakkeløbet arrangeres i et samarbejde med Brabrand Parkrun, Brabrand IF Motion og Den Selvejende Institution Hasle Bakker.
”Vi håber, at både de kendte ansigter fra de foregående år, og mange nye vil møde frem til en fantastisk oplevelse i det storslåede landskab,” siger formanden for Den Selvejende Institution Hasle Bakker, Bent Hviid.
Der er mulighed for tilmelding ved startstedet – mød frem i god tid, inden deltagerne sendes af sted.
Se også www.haslebakker.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.